Vídeo Stop Massificació.


entradawebmassificacio

 

Des de SOM Gramenet hem volgut posar el nostre gra de sorra en la lluita contra la massificació a les aules, fet que pateixen molts centres de la nostra ciutat. Ho hem fet editant un mini reportatge en el què es parla sobre aquesta problemàtica i les conseqüències nefastes que se’n deriven, des del punt de vista de docents i alumnes, amb testimonis directes de cada part.

 

massificacioyoutube1

 

Efectivament, l’educació pública està en perill des de ja fa temps; les retallades en el pressupost dedicat a ensenyament, recursos materials i humans insuficients, lleis i programes educatius que no tenen en compte les necessitats del conjunt de la població, són factors que fan que cada vegada ens veiem més i més allunyats d’una educació pública i de qualitat per a tots i totes.

Podeu veure el breu reportatge fent clic aquí:   REPORTATGE “STOP MASSIFICACIÓ A LES AULES!”


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.