Convocada a Gramenet una roda de premsa en suport als encausats de “Som 27 i més”


SOM Gramenet hem convocat a una roda de premsa aquest proper dilluns 25 de juliol de 2016, a les 12h, a la Plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet.

Coincidint amb el dia de Ple municipal, anunciarem la presentació d’una moció de suport al col·lectiu “Som 27 i més” -que compta amb el suport de la secció sindical del sindicat CGT a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet-, encausats per la tancada al rectorat de la UAB en defensa de la universitat pública, d’entre els quals hi ha dos veïns de Santa Coloma de Gramenet, un d’ells el regidor Oriol Corral de Som Gramenet. La moció es presentarà també, de forma coordinada, dimarts 26 de juliol a l’Ajuntament de Badalona a través del grup municipal de Guanyem Badalona En Comú, que també participaran de la roda de premsa.

Un cop finalitzada la tancada al Rectorat de la UAB l’any 2013 per reclamar l’aplicació de mocions aprovades pel Claustre, algunes de les persones que van participar de la tancada i, també algunes que només hi van mostrar suport públic, van ser denunciades i posteriorment imputades, 25 estudiants, un treballador del Personal d’Administració i Serveis (PAS) i un treballador del Personal Docent i Investigador (PDI). Aquestes 27 persones, entre les quals hi ha dos veïns de Santa Coloma de Gramenet, han rebut una petició del Ministeri Fiscal totalment desorbitada, demanant penes d’entre 11 i 14 anys de presó i demandes econòmiques que superen, en total, els 400.000€.

Des de SOM Gramenet mostrem el nostre compromís amb una universitat pública, gratuïta i de qualitat tot reivindicat l’exercici del dret a manifestació. Expressem la nostra solidaritat amb els 27 membres de la comunitat universitària encausats, instant a la seva lliure absolució. No a la penalització de la protesta.

13692594_510145542523528_6830004534728587909_n

 

Autoinculpa’t!


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.