SOM Gramenet visita l’acampada dels treballadors de l’Escorxador Esfosa a Vic


El passat dimecres 8 de juny, el regidor de SOM Gramenet, Aitor Blanc, va visitar l’acampada que estan realitzant treballadors i treballadores de l’empresa càrnia Esfosa a Vic.

L’empresa ha sancionat amb 6 mesos de suspensió de sou i feina a 7 membres del comitè d’empresa per la vaga impulsada per la Coordinadora Obrera Sindical (COS) el passat mes de març. En resposta, diversos treballadors d’Esfosa han decidit acampar davant de l’escorxador de Vic amb la intenció de forçar la retirada de les sancions a set de les vuit membres del comitè d’empresa d’Esfosa.

L’assemblea de treballadors ha decidit convocar una nova jornada de vaga dilluns 27 de juny, acampant de forma indefinida, i ha creat una Caixa de Solidaritat per recollir la solidaritat i col·laboració en donar suport econòmic als treballadors en lluita. El número de compte de la Caixa de Solidaritat és aquest: ES44 2100 1112 8301 0058 3244.

SOM Gramenet fem una crida a activar la solidaritat de classe amb les treballadores en lluita a Esfosa (Vic).

0002-esfosa-jun_zps5dn4gukv


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.