Acció reivindicativa ReCOOPerem Espais Buits


cartell_reb

Aquest dissabte 28 de maig a les 11.00h a la Plaça de la Vila diverses entitats de la ciutat realitzarem una ACCIÓ REIVINDICATIVA per reclamar un ús social per diferents espais buits de la ciutat, en el marc de la campanya #ReCOOPeremEspaisBuits.

Les entitats participants de l’acció són l’Associació de Veïns del Riu Nord, l’Associació de Veïns de la Serra de Marina, Rocòdrom, Monitors del CEP Puig Castellar, Ateneu Popular Julia Romera i SOM Gramenet.

ReCOOPerem espais buits és una campanya que té per objectiu visibilitzar i promoure de manera participativa i cooperativa que els espais que es troben actualment sense ús, buits, abandonats o infrautilitzats (com solars, equipaments, locals o pisos) tornin a estar plens de vida.

Per a més informació de la campanya podeu entrar al web recooperemespaisbuits.somgramenet.cat o seguir l’etiqueta #RecooperemEspaisBuits a twitter.


Document de presentació de la campanya ReCOOPerem Espais BuitsLeave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.