Sant Jordi 2016


Durant tot el dia de Sant Jordi, SOM Gramenet va ser present amb una paradeta a la Plaça de la Vila, repartint punts de llibre i informant els veïns i les veïnes sobre la campanya “ReCOOPerem Espais Buits”.

A la paradeta la gent podia contribuir a la campanya suggerint usos per als espais buits més significatius de la ciutat o informant-nos de nous espais buits, assenyalant-los a un mapa gegant de la ciutat.

Per últim, vam gaudir d’un photocall per a que petits i grans poguessin fer-se una foto caracteritzats especialment per a l’ocasió: de cavaller, rei princesa o drac. Però, convidant-los a transgredir els rols tradicionals dels personatges, com podeu veure a les imatges.


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.