Per als nous temps calen noves formes de treballar


Aitor Blanc AranjueloEns trobem ara amb el fet que l’Advocacia de l’Estat, al mes de gener, va posar  en qüestió els nomenaments a dit —càrrecs de confiança— realitzats per l’Ajuntament. Buits legals i controvèrsies entre lleis que van en detriment del bé comú.  Però no volem parlar de lleis en parlar de càrrecs directius i de confiança, volem parlar i practicar ètica política. Apostem fermament perquè si un càrrec desenvolupa unes tasques d’estructura haurien de ser cobertes per la funció pública, amb els processos adequats.

És per això que demanem el cessament immediat del personal directiu i de coordinació amb l’obertura d’un concurs de promoció interna o de selecció obert, públic i transparent on es valorin els mèrits i aptituds d’acord amb les funcions de direcció per desenvolupar, en els casos que fos necessari.

Entenem que el govern s’ha de dotar de personal per desenvolupar la seva acció política; tanmateix, però, creiem que cal fer una redistribució en les remuneracions, equiparant-les a la realitat social i laboral de la població, i el mateix en les funcions directives i de coordinació.

Aquesta situació, denota un altre cop la manca de transparència i pràctiques de favors que, al nostre parer, l’Administració pública ha de defugir i combatre.

Aitor Blanc
Portaveu del Grup Municipal SOM Gramenet

[Article publicat a l’Ajuntament Informa del 15 d’abril de 2016]


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.