Marxa europea pels drets de les persones refugiades


SOM Gramenet es suma i us anima a participar a la MARXA EUROPEA PELS DRETS DE LES PERSONES REFUGIADES que es durà a terme aquest proper dissabte 27 de febrer a la nostra ciutat, i a més de 70 ciutats de tot el món simultàniament.

L’objectiu de la mobilització és exigir vies segures i legals perquè les persones que fugen de la guerra o de la misèria siguin acollides a casa nostra amb dignitat i no hagin de patir els perills que suposa arribar a Europa en mans de les màfies. Més d’un milió de persones van arribar el 2015 a Europa per la mar Mediterrània. Més de 3.700 van morir o desaparèixer pel camí. Aquest 2016 ja en són més de 73.000 les que han arribat. Més de 410 han mort o desaparegut.

Sota el lema “SANTA COLOMA DE GRAMENET, PASSATGE SEGUR” s’iniciarà a les 10h del matí un recorregut a peu des de la Rambla Sant Sebastià cantonada Doctor Pagès, baixarà per la Rambla Sant Sebastià fins arribar a la Plaça de la Vila on es llegirà el Manifest ‪#VIESSEGURES‬ #27F‬. Des d’allà la marxa continuarà a peu fins l’estació de metro de Baró Viver per tal de participar a la Concentració de Barcelona a les 12h.

La convocatòria ha sigut impulsada per la Comissió d’Ajuda a les Persones Refugiades, promoguda pel Consell de Solidaritat i Cooperació de Santa Coloma de Gramenet, que és una comissió oberta a totes les persones i entitats sensibles a aquest tema.

Pel dret a la vida i a la dignitat, NO MÉS MORTS AL MAR MEDITERRANI!cartell Marxa Refugiats


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.