Preparació oberta del Ple municipal a Can Mariner #PlensAlCarrer


SOM Gramenet engega un dinàmica nova per preparar de manera oberta i participativa els seus posicionaments al Ple Municipal

La política municipal, tot i la proximitat i la tangibilitat de les decisions que s’hi prenen, sovint funciona aliena a la realitat del carrer. SOM Gramenet vol contribuir a portar als barris els debats que es desenvolupen al Ple Municipal; que els veïns i veïnes coneguin les decisions que s’hi prenen i puguin contribuir a elaborar amb nosaltres els posicionaments de SOM Gramenet.

Aquest dimecres -24 de febrer- començarem la dinàmica #PlensAlCarrer amb un acte a les 19.00h al Centre Cívic Can Mariner. Hi portarem els punts de debat del Ple del dilluns 29 de febrer, els explicarem i els debatrem, per a preparar el nostre posicionament. No hi falteu!

Ple al carrer 24/02/16


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.