ReCOOPerem espais buits


patriciaEn els darrers anys hem vist com la crisi econòmica i financera, així com l’especulació immobiliària que han colpejat el país i Santa Coloma en concret, han agreujat la proliferació d’espais abandonats a tots els barris de la ciutat.

A Santa Coloma hi ha massa necessitats per permetre el luxe de tenir espais buits. Els espais abandonats es degraden i degraden el seu entorn. En aquests espais que ara estan buits hi ha molt treball, molts materials i molts diners invertits. A la ciutat existeixen equipaments públics infrautilitzats o abandonats, fruit de la inoperància els successius governs municipals.

Iniciem una campanya per visibilitzar i promoure de manera participativa i cooperativa que els espais que es troben actualment sense ús, buits, abandonats o infrautilitzats tornin a estar plens de vida. Volem que s’elabori de manera participativa i s’aprovi u pla d’usos socials dels espais buits amb l’objectiu d’activar aquells espais que porten un temps en desús, promovent, entre d’altre, aquestes accions: formes de masoveria urbana o lloguer social, cessió d’ús a entitats, enduriment de la política municipal envers els bancs que mantenen habitatges buits a la ciutat, etc.

Pots obtenir més informació i participar a la web (clica aquí).

Patrícia Lafuente
Regidora del Grup Municipal SOM Gramenet

[Article publicat a l’Ajuntament Informa del 15 de gener de 2016]


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.