[Ple 22-12-2015] Precs i preguntes de SOM Gramenet


PLE MUNICIPAL

22-12-2015

REGIDOR: JOAN PASTOR


PRECS


1. Prec SG: En referència a l’estudi referent a la remunicipalització del servei de neteja d’edificis municipals.

Demanem es finalitzi l’estudi al qual s’ha fet referència en diversos plenaris municipals i es faci arribar als grups municipals.

2. Prec SG: En referència a la 5a vicepresidència de la Diputació de Barcelona.

Tal com fa el nostre grup a la Diputació de Barcelona, demanem la dimissió de Núria Parlon com a vicepresidenta 5ª de la Diputació de Barcelona en estar nomenada sense tenir atribucions detallades.

 


PREGUNTES


1. En referència a la 5a vicepresidència de la Diputació de Barcelona.

 • Quina retribució té la vicepresidenta 5a de la Diputació de Barcelona?
 • I quines atribucions té definides en el marc del càrrec de la 5a vicepresidència?

2. En relació a la restricció d’accés de vehicles en un tram de l’Avinguda Generalitat. Alguns veïns i comerciants de la zona han mostrat la seva queixa per la restricció d’accés de vehicles de familiars i proveïdors

 • Quin és el mecanisme per accedir vehicles en la zona restringida de l’Avinguda Generalitat?
 • Quins mecanismes hi ha previstos per la necessitat puntual d’accés de vehicles a l’Avinguda Generalitat a petició de propietaris, veïns i comerciants?

3. Referent a protocols sobre agressions sexistes

 • S’ha desenvolupat algun protocol contra agressions sexistes a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet?
 • Té constància l’ajuntament de Santa Coloma d’agressions, o intents d’agressió en el marc de la Festa Major d’Estiu?
 • Té constància de queixes per males praxis d’agents de la Policia Local en referència a aquesta situació?

4. Referent a la compra-venda d’immobles de Gramepark.

 • Quants i quins moviments de compra-venda d’immobles s’han dut a terme entre Gramepark i l’Ajuntament en els darrers 10 anys?
 • En quantes d’aquestes operacions la valoració del preu ha estat   efectuada per un tècnic municipal de l’Ajuntament?

5. Quines són les aportacions detallades (concepte, valoració econòmica…) realitzades per l’Ajuntament cap a Gramepark a través de finançament de dèficit, compra d’immobles, cessions gratuïtes o altres conceptes en els darrers 10 anys ?

 • Té constància l’ajuntament de queixes dels llogaters o propietaris per defectes en la construcció o acabats del parc de vivendes, places d’aparcament i locals de Gramepark? Quines? En cas afirmatiu: S’han establert mesures per donar resposta a aquestes queixes, quines?

6. Gramepark sent propietari d’alguna finca o immoble ha estat en situació d’impagament de les despeses de comunitat en alguna de les finques de la que sigui o hagi estat propietària? En cas afirmatiu ha repercutit aquest fet negativament en el propietari o llogater posterior o a la resta de veïns de la comunitat?

7. Quins dels préstecs hipotecaris vigents contrets per Gramepark SA o l’Ajuntament estan consignats amb actuacions que hagin estat o siguin investigades en el marc del cas Pretòria?

8. En relació a la cessió de finques de l’Ajuntament a Gramepark de la Fase III del Front Fluvial. Si l’objecte de la cessió aprovada en el consell d’administració de l’Empresa del 28 d’Octubre és l’adquisició d’aquestes per part de l’IMPSOL.

 • Què farà l’IMPSOL en aquestes finques?
 • Quina capacitat de decisió té l’Ajuntament en el planejament d’aquesta zona a partir del moment en que siguin adquirides per l’IMPSOL?
 • Quin serà el mecanisme de retorn dels 2,37 Milions d’Euros per les primeres adquisicions i pel nou contracte que es generi amb les finques de la fase III?

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.