Deconstruint el TTIP i presentació de la XES


ttipAquest proper dimarts es presenta a Santa Coloma el nou grup local de la Xarxa d’Economia Solidària (XES) al Barcelonès Nord.

Des de fa uns mesos, diferents persones i col·lectius de Santa Coloma i Badalona estan treballant per donar a conèixer l’economia social i solidària en aquests municipis, a la vegada que miren d’impulsar noves iniciatives de producció, comercialització, consum i finances ètiques i responsables.

Després d’una breu introducció de la xarxa local, l’Àlex Guillamon, coodrinador tècnic d’Entrepobles, explicarà què és el TTIP i perquè cal la conscienciació i mobilització de tots i totes per posar-hi fre.

El següent vídeo explica de manera senzilla en què consisteix el TTIP:


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.