Prendre acords per no complir-los


Aitor Blanc AranjueloLes mocions són les propostes que els diferents grups polítics o entitats presenten al Ple municipal, incloent diferents punts d’acord que, si s’aproven, la lògica diu s’han de complir. Doncs no, massa sovint no és així. Després de prendre acords, l’equip de govern sovint no els executa.

Com a exemple, ens trobem amb que el passat mes de febrer el Ple va acordar retirar les plaques de reconeixement institucional a Bartomeu Muñoz i Jordi Pujol, ambdós personatges imputats per corrupció, en edificis i espais públics. I passats mesos i no complir-se, SOM Gramenet els vam ensenyar el darrer Ple que en menys de 10 minuts es poden treure fent-los entrega de la placa de l’Auditori, retirada amb les nostres pròpies mans. I ho vam fer just 6 anys després que la Guardia Civil entrés a l’Ajuntament amb l’esclat del “pressumpte” cas de corrupció: el Cas Pretòria. Per la dignitat de tota la gent honesta i treballadora de la nostra ciutat, que no mereix seguir veient reconeixements públics a la figura d’un pressumpte corrupte, SOM Gramenet hem exigit al govern municipal: que compleixi els acords adquirits al Ple Municipal, retiri immediatament totes les plaques de reconeixement a Bartomeu Muñoz i doni explicacions per la seva demora.

Aitor Blanc
Portaveu Grup Municipal SOM Gramenet

[Article publicat a l’Ajuntament Informa del 13 de novembre de 2015]


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.