Temps de canvis o privilegis


Aitor Blanc Aranjuelo

SOM Gramenet som la segona força a l’Ajuntament, amb 6 regidors, i tenim amb això responsabilitat política per transformar la realitat a les institucions.

Hem rebutjat targetes d’aparcament de Gramepark, gratuïtes per a regidors, i el càrrec de cap de l’oposició amb tot allò que comporta: una persona amb dedicació completa (37.193,55€ anuals) i un coordinador tècnic col·locat a dit  (45.000€ anuals). La proposta alternativa realitzada per SOM és que aquests recursos es destinin a un projecte social de ciutat i no a una formació política. Rebutjar aquestes qüestions, des d’una òptica de voler transformar la lògica de funcionament de les institucions, denota, amb humilitat, que és possible una forma diferent de fer les coses.

S’ha decidit no mantenir un càrrec, creat l’any 2011 per beneficiar llavors al PP, perquè un sol grup polític no representa al conjunt de grups de l’oposició: cadascú representa a les persones que li van votar i es deu als seus ideals i a les seves assemblees. Per tant, cada grup ha de poder defensar les seves idees en igualtat en tinguin més o menys, de regidors. L’oposició ha de disposar dels mitjans i recursos necessaris per desenvolupar la seva tasca, però fent que aquests siguin igualitaris per a tothom, sense privilegis.

Aitor Blanc
Portaveu del Grup Municipal SOM Gramenet

[Article publicat a l’Ajuntament Informa del 16 d’octubre de 2015]Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

One thought on “Temps de canvis o privilegis

  • Colomenc

    Quiero expresar mi sincero reconocimiento por un gesto que os honra, con la renuncia que habeis realizado a ciertos privilegios que no se entiende se mantengan en una ciudad como Santa Coloma, donde las condiciones de vida para una parte importante de la población son especialmente díficiles por el elevado paro existente, la falta de propuestas de un gobierno que lleva en el Ayuntamiento mas de 24 años en el poder a problemas como la falta de vivienda de alquiler social para amplios sectores de población, el paro juvenil, el número de familias con todos sus miembros en paro, o de la tercera edad abandonadas a su suerte ante la carencia de centros municipales en una ciudad de mas de 120.000 habitantes.
    Sólo os pido que no salgais de casa cada día sin un propósito: cambiar esta ciudad!